Osuuskunta Metio tarjoaa akateemisen tason kielenhuolto-, käännös-, sekä litterointipalvelut suomeksi ja englanniksi. Käännöspalveluiden kieliparit ovat suomi-englanti ja englanti-suomi. Kääntäjämme Valtteri Haarahiltunen on valmistumassa käännöstieteen maisteriksi Itä-Suomen Yliopistosta.

Hinnasto:

Laskutusperusteena käytetään normaalisti kääntäjän sivua (1560 merkkiä mukaan lukien välilyönnit). Yhden sivun hinta on 45-55€, riippuen tekstin vaativuudesta.

Esimerkiksi opinnäytetyön tai muun tutkielman tiivistelmän käännös suomesta englantiin kolmen päivän toimitusajalla työn hyväksymisestä 70€ sis. alv.

Kielentarkastuksen hinta riippuu asiakkaan toiveista: mikäli halutaan pelkästään korjata tekstistä löytyvät kielioppivirheet, hinta on suunnilleen kolmasosa vastaavasta käännöksestä. Mikäli kieltä halutaan lisäksi sujuvoittaa esimerkiksi lauserakenteita, sanavalintoja tai ilmauksia muuttamalla, hinta on noin puolet vastaavasta käännöksestä.

Kysy tarjous, sillä jokainen työ arvioidaan omana kokonaisuutenaan, ja hintaan vaikuttaa myös lähtötekstin laatu!

Litteroinnissa tarjoamme peruslitterointia, yleiskielistä litterointia sekä tarkkaa litterointia. Hinta määräytyy myös äänitteellä olevien puhujien määrän mukaan.

Peruslitteroinnissa äänite litteroidaan puhekielellä. Esim. ”Mikäs ois sit sun mielestä päivän agenda?”
2 puhujaa 55€/äänitetunti, 3 puhujaa 65€, useampi kuin 3 puhujaa 75€.

Tarkassa litteroinnissa kaikki täytesanatkin kirjoitetaan juuri sellaisena kuin ne äänitteellä esiintyvät. Esim. ”No mikäs, tota, ois sit sun mielestä tän tota päivän agenda?”
2 puhujaa 75€/äänitetunti, 3 puhujaa 85€, useampi kuin 3 puhujaa 95€.

Yleiskielisessä litteroinnissa teksti korjataan yleiskieliseksi. Esim. ”Mikä olisi mielestäsi päivän agenda?”
2 puhujaa 75€/äänitetunti, 3 puhujaa 85€, useampi kuin 3 puhujaa 95€.

Ellei muuta ole mainittu, hintoihin lisätään ALV 24%. Kysy tarjous!

valtteri.haarahiltunen@metio.fi